Despre noi

Pentru ca stim cat de important este confortul de zi cu zi, de… ani ne dedicam cu pasiune si pricepere celor care vor sa aduca un aer unic casei, gradinii si spatiului de lucru.

In anul 2000 a luat fiinta un mic atelier de tamplarie, format dintr-o echipa de 4 oameni, avand initial denumirea de SC Costello 2000 SRL. Atelierul a oferit la inceput o mica diversificare de produse, constand in pricipal din mici piese de mobilier si usi. Datorita perseverentei si seriozitatii echipei de lucru, atelierul si-a diversificat in timp gama de produse, a majorat semnificativ numarul angajatilor, ajungand in prezent la performante care se reflecta in gama pe care o prezentam in pagina noastra.

In septembrie 2012 micul atelier s-a mutat in locatia actuala, din orasul Pecica,  avand denumirea de SC Costello Marcos SRL. Pecicanul Priceput este un brand nou, format dintr-o echipa dinamica, serioasa, a caror performante de productie va invitam să le cunoasteti. La Pecicanul Priceput ne place sa producem ceva cu totul special si original pentru clientii nostri. Va invitam sa priviți cateva dintre produsele noastre. Deasemenea, pentru orice fel de intrebari, va stam la dispozitie prin intermediul formularului de contact sau la numarul de telefon +40 733 771 747.

Comments are closed